Joacă Poker Online la Cazinourile tale Preferate

Texas Holdem este o versiune de poker pentru 2 – 10 jucători și este cea mai populară varianta de poker. O mana de texas holdem este formată din patru runde de pariere, după plasarea mizelor de tip blind, fiecare jucător primește câte 2 cărți cu fata în jos. Pe parcursul jocului sunt plasate 5 cărți comune cu fata în sus. După ce se termina ultima rundă de pariere are loc arătarea cărților și jucătorul care creeaza mana cu rangul cel mai mare, castiga potul.

Texas Holdem – Reguli de joc

La jocul de Texas Holdem ți se dau două cărți în mână urmate de cinci cărți comune care sunt dispuse pe masa și pe care oricine le poate folosi în combinație cu cele 2 cărți din mână, pot-ul este castigat de cel care are cea mai buna combinatie.

Înainte ca vreo carte sa fie distribuita, jucătorii trebuie  sa vada „butonul”(buton), scopul acestuia fiind de a identifica unde trebuie sa inceapa acțiunea, apoi se muta la jucătorul de la stanga dupa fiecare mana.

poker online

Jucatorul din stanga butonului trebuie sa plateasca blind-ul  mic(small blind) acesta fiind 1/2 din miza jocului, iar următorul jucător trebuie sa plateasca blind-ul mare(big blind). Acestea sunt pariurile forțate sau  „blinduri”. După ce jucătorii platesc blindurile se împart cate 2 cărți. Blind-ul mic primește prima carte apoi restul primesc cărțile în sensul acelor de ceasornic, cate una pe rand.

Jucătorul din stanga Blind-ului mare începe prima runda de pariere. În aceasta runda de pariere fiecare jucător trebuie cel puțin să mizeze cât blind-ul mare pentru a ramane în joc. Urmează Flop-ul adică dealerul plasează primele trei cărți comune cu fata în sus, fiind împărțite tuturor jucătorilor de la masa.

A doua runda de pariere începe iar jucătorul din stanga dealerului inițiază a doua runda de pariere. Runda de pariere continua în sensul acelor de ceasornic cu fiecare jucător activ actionand pe rand.

Urmează a treia împărțire a cărților adică “Turn-ul” în care dealerul plasează a patra carte comuna cu fata în sus în centrul mesei. A treia runda de pariere începe cu jucătorul activ din stanga dealerului.

Apoi urmează “River-ul” adică a patra și cea din urma împărțire a cărților în care dealerul plaseaza a cincea carte comuna cu fata în sus. Ultima runda de pariere începe cu primul jucător activ din stanga dealerului, cu fiecare jucător activ actionand pe rand.

Ultimul pas îl consta în arătarea cărților, după ce a patra runda de pariere s-a încheiat, cartile sunt aratate, fiecare jucător activ face combinatii cu cele 2 cărți proprii plus cele cinci comune pentru a obține combinatia cu rangul cel mai mare.

Camere de poker

888Poker este una dintre cele mai populare camere de poker din lume si are până în acest moment peste 10 milioane de utilizatori din întreaga lume, castigand 3 ani la rand premiile EGR pentru cel mai bun operator de poker al anului. Aceasta camera de poker are foarte multe mese pentru toate bugetele. Mizele la jocurile cash încep de la câțiva cenți și ajung până la 100$, iar pentru mesele sit&go miza maxima se poate ajunge și la 1000$.

888 poker Romania

888 poker oferă și multe tipuri de turnee, insa nu prea gasesti turnee de freeroll deoarece este necesara o depunere minima iar dacă ești jucător loial vei primi invitații la turnee unde premiile sunt consistente. La 888poker ai bonus fără depozit și pachet de bun venit de 100% pana la 3,000 RON.

Principalele modalități de a juca la 888poker sunt următoarele:

 • de pe telefon cu android sau iOS, tableta/Ipad pentru ca poti descarca aplicatia direct de pe site-ul oficial.
 • de pe pc/laptop direct din browser prin intermediul unei ferestre de tip flash
 • de pe pc/laptop descarcand aplicația oficială pentru desktop

Deschide aici un cont la 888Poker si joaca cu 50 RON Gratuit FARA DEPUNERE

Unibet Poker își atrage jucătorii cu o grafică modernă și funny plus misiuni care trebuie îndeplinite în fiecare luna. Pe masura ce avansezi cu aceste misiuni vei beneficia de premii in tichete la turnee. Aceasta camera de poker este de asemenea premiata la EGR cu premiul pentru „Inovație în Poker”. Poți juca prin intermediul aplicației oficiale pentru calculator pe care trebuie sa o descarci sau direct din browserul telefonului.

Exista mai multe tipuri de mese și jocuri de poker oferite și anume jocuri cash de Texas Holdem si Omaha la mese cu mize cuprinse intre €0.02/€0.04 și €2/4 sau pentru mese de tipul Sit & Go cu buy-in de minim €1 si maxim €100.

Deschide aici un cont la Unibet Poker

Netbet Poker are una dintre cele mai interesante camere de poker și o gama variată de mese unde poți să joci multe variații ale acestui joc cum ar fi: No Limit Texas Holdem, Omaha, Stud Poker. Mizele încep de la €2 iar buy-inul poate ajunge și la €600. Mesele sunt de 2,6 și 10 jucători în funcție de nivelul de skill pe care îl ai. 

Camera de poker este creata de furnizorul Playtech și există o aplicație pentru pc ce trebuie descarcata și instalată. Cel mai popular format al jocurilor de poker oferit de Netbet este Holdem fără limita. Sunt disponibile peste 100 de mese.

Joaca Poker la Netbet cu 200% Bonus

Participa la turnee de poker 

Unibet oferă și turnee de freeroll cu premii cuprinse intre €10 – €100, acestea avand fonduri garantate de premiere și taxe descente de participare. În fiecare zi sunt disponibile turnee Holdem cu premii garantate de €1000 – €2000 și de Omaha cu premii cuprinse între €1000, respectiv €1500. Chiar și în weekend poți sa participi la turneul „Sunday Sundown €5000” si „€3000 GTD Omaha” unde taxa de inscriere este de €10.

Netbet Poker organizează turnee cu buy-inuri începând de la €5 – €10 cu oferta “Daily Classic”, iar pentru jucătorii mai experimentați este disponibil și tipul High Rollers cu buy-in începând de la €20 și până la €300 cu premii de până la €25.000. Exista și turnee freeroll disponibile dacă ești înscris la clubul VIP cu premii destul de mari. 

888 organizeaza turnee de Sit & Go, heads-up, MTTs (Turnee cu mai multe mese), Turnee Knockout și PKO. Turneele de Sit & Go au o data și o oră fixă de start. Numărul de participanți poate fi de la 2 la 360 la mese de 6 său 9 jucători. Sunt premiați primii 3 jucători, primul loc incasand aproximativ 50% din fondul de premiere. Turneele de heads-up se joacă 1 la 1 dar pot să participe mai mulți concurenți în același timp iar jocurile sunt de tip eliminatorii până când în final există doar un castigator.

Concluzie

La cazino.ro veti găsi disponibile jocuri de Texas Holdem cu și fără limita și multe alte variații ale jocului cum ar fi Omaha Hi şi Omaha Hi/Lo. În plus puteți să participați la turneele de poker cu sau fără limita de pot, trebuie doar să alegeți una din camerele de poker la cazinourile recomandate pe aceasta pagina.

 • Care este cea mai buna camera de poker online?

  Toate sunt bune, unele pentru bonusuri, alta pentru freeroll-uri, în funcție de ce tip de jucător ești. Noi recomandăm camerele de poker prezentate mai sus.

 • Care este ordinea mainilor in poker?

  1. Chinta Regala
  2. Chinta de Culoare
  3. Careu
  4. Full
  5. Culoare
  6. Chinta
  7. 3 Bucati
  8. Doua Perechi
  9. O Pereche
  10. High Card

 • Pot juca poker într-un cazinou online?

  Da, la cazinourile recomandate pe aceasta pagina poți accesa camere de poker.