Great Book of Magic - Wazdan
Click pentru a începe jocul
    Joc la Cazino

    Nota: 4.3 / 5. Voturi: 8

Great Book of Magic

Great Book of Magic Deluxe – pacanele online gratis

  • Role / Linii: 5/20
  • RTP: 96,47%
  • Câștig maxim: 5150x
  • Caracteristici joc: Scatter, rotiri gratuite cu simbolul bonus extins
  • Volatilitate la alegere: niveluri de volatilitate (scăzut, standard, ridicat)

Great Book of Magic Deluxe este o nouă versiune a unuia dintre cele mai recunoscute titluri Great Book of Magic. Versiunea actualizată a jocului clasic include aceleași caracteristici speciale, audiovizualul slotului online este îmbunătățit pentru a permite jucătorilor să se bucure și mai mult de joc! Acțiunea Great Book of Magic Deluxe are loc într-o cameră plină de cărți vechi si de vrăji magice. Veți experimenta magia, odată ce veți vedea puterea caracteristicilor speciale ale sloturilor!

Rotiți rolele și beneficiați de un simbol Scatter care nu numai că vă oferă șansa de a declanșa rotiri gratuite, dar acționează și ca un simbol Wild pentru a vă ajuta să aveti combinații câștigătoare. Rotirile gratuite prezintă un simbol bonus ales aleatoriu, care se poate extinde pe toată rola și poate plăti în orice poziție pe o linie de plată activă.

Utilizați nivelurile de volatilitate pentru a vă implementa strategia și pentru a alege cantitatea și frecvența potrivită câștigurilor; folosiți modul Ultra Lite pentru a încărca jocul mai repede dacă suferiți de o conexiune lentă la internet; treceți la modul Ultra Fast pentru a experimenta un joc de mare viteză și a câștiga chiar mai repede decât înainte și ajustați aspectul slotului online la preferințele dvs. cu modul ecran mare.

Parerea ta despre Great Book of Magic

Adresa ta de email nu va fi publicată.