Curse of the Werewolf Megaways - Pragmatic Play
Click pentru a începe jocul
    Joc la Cazino

    Nota: 4.5 / 5. Voturi: 13

Curse of the Werewolf Megaways

Jocul de pacanele online Curse of the Werewolf Megaways este produs de Pragmatic Play si este o interpretare a vechiului mit al omului transformat în lup. Atmosfera este putin cam sinistră, cu ecranul incadrat intre de două felinare amplasate pe o strada întunecată și are o temă muzicală în care se distinge un „solo” al unui lup.

Mystery Symbol în Curse of the Werewolf Megaways

Jocul este pe 6 role ori 2-6 simboluri fiecare, iar numărul liniilor de plată diferă de la o rotire la alta, incepand cu un minim de 64 pana la 46.656. Este un joc de pacanle foarte volatil si poate aduce un câștig maxim de 40.976x, la un RTP de 96.5%. Cele mai valoroase simboluri de pe ecran sunt Lupii, cei 4 săteni și de cartile de joc de la 10 la A. Grafica este una de top iar animatiile sunt uimitoare si jocul rulează atât pe desktop, lapto sau orice dispozitiv mobil.

Jocul are 3 caracteristici bonus care se pot declansa aleatoriu în timpul jocului cum ar fi Vârcolac (Mystery Symbol). La finalul rotirii, aceștia se transformă într-unul din simbolurile curente si pot aduce castiguri consistente. Tot aleatoriu se declanșează și 2 modificatori de rotire: Super Spin si Funcția de câștig garantat (rotire cu un câștig garantat pe mai multe linii de plată).

Rotiri gratuite Werewolf

Cel mai interesant bonus vine odata cu funcția de rotiri gratuite care este declanșată cu cel puțin 3 simboluri Bonus oriunde pe role sau poate fi cumpărată pentru o sumă echivalentă cu 100x miza. Se primesc între 8 și 15 rotiri gratuite în care 2 sau mai multe simboluri bonus suplimentează rotirile gratuite.

Acțiunea în runda bonus se desfășoară în jurul funcției Werewolf Strike – unde sătenii sunt transformați în vârcolaci. Joaca gratis Curse of the Werewolf Megaways, un slot Pragmatic Play!

Parerea ta despre Curse of the Werewolf Megaways

Adresa ta de email nu va fi publicată.