Age of Troy - EGT (Amusnet)
Click pentru a începe jocul
    Joc la Cazino

    Nota: 4.1 / 5. Voturi: 7

Age of Troy

Unul dintre cele mai bune jocuri de pacanele lansate de cei de la EGT este, fara indoiala Age of Troy, un joc de pacanele inspirat din razboiul Troian.

Pacanele Age of Troy

Age of Troy are o grafica deosebita si un RTP de peste 96%. Vei gasi simbolurile dispuse pe cinci role si trei linii sub forma de personaje si diferite obiecte din perioada antica. Personaje precum pintul Paris sau Elena vin cu premii generoase in joc atunci cand pe aceiasi linie de plata se aliniaza 5 simboluri identice.

Castiguri bune vei obtine cu simbolurile: 5 corabii, casca lui Ahile, banutii de aur sau ulciorul urmate de simbolurile clasice ale cartilor de joc A, K și Q

In Age of Troy vei gasi si simbolul Wild care este reprezentat de celebrul cal Troian si care poate inlocui orice alt simbol din joc, cu exceptia Scatter-ului. 3 simboluri Scatter declanseaza 12 Rotiri Gratuite cu simboluri Wild.

Volatilitatea jocului este destul de mare, are 20 linii de plata dar poti juca si pe 1, 5, 10 sau 15 linii.

Age of Troy – Speciala

Exista functie speciala care va activa cele 12 rotiri gratuite si se poate reactiva atunci cand simbolul Scatter apare pe rolele 1, 3 si 5, la finalul unei runde complete. Jocul Age of Troy are disponibila si functia Gamble pe care o poti activa pentru a dubla ultimul castig daca ghicesti culoarea cartilor (Rosu/Negru).

Age of Troy dispune si de Jakpot Cards care se poate declansa aleatoriu si unde poti castiga pe 4 niveluri. Joaca slotul Age of Troy gratis iar daca simti ca ai noroc poti juca cu bani reali la unul din cazinourile selectate si testate de noi!

Parerea ta despre Age of Troy

Adresa ta de email nu va fi publicată.