100 Super Hot - EGT (Amusnet)
Click pentru a începe jocul
    Joc la Cazino

    Nota: 4.4 / 5. Voturi: 7

100 Super Hot

100 Super Hot un joc de pacanele online ca la aparatele din salile de jocuri. Un joc de la EGT cu jackpot-uri si o tematica fructata plina de pepeni, struguri, lamai, portocale, cirese, prune dar si o stea aurie ce este simbol Scatter sau septar care inlocuieste orice alt simbol si are rol de Wild. Jocul 100 Super Hot are 100 linii de plată si un format de 5×4, functia Gamble dar si faimosul ackpot progresiv cu 4 niveluri. Vine cu o grafica simpla si colorata, iar fructele arata bine pe dispozitivele mobile cat si pe desktop.

  • Role: 5
  • Linii plată: 100
  • Simboluri speciale: Scatter, Wild
  • Gamble: Da
  • RTP: 95.76%
  • Jackpot: Da

100 Super Hot un joc ca la aparate de la EGT

Simbolul Scatter plătește cel mai mult iar septarul ce are si rol de Wild este al doilea cel mai mare ca valoare. Funcția Gamble este disponibila in joc si poți să îți dublezi premiul obținut în jocul de bază. Apasă pe butonul Gamble și pariază pe culoarea cartii întoarse cu fața în jos. Dacă ai dreptate, premiul va fi dublat iar daca greșești, vei pierde castigul anterior. 

Mystery Jackpot este o funcție care se poate declansa aleatoriu si are 4 niveluri. Odată ce functia Jackpot se activeaza inseamna ca ai noroc si vei castiga garantat un premiu din cele 4 puse in joc. Întoarce cartile care apar pe ecran până când vei descoperi un grup de 3 carti cu același simbol. Astfel vei castiga valoarea premiului pe care o are simbolul respectiv.

Mult succes si distractie maxima fara bani reali la jocul de pacanele ca la aparate 100 Super Hot!

Parerea ta despre 100 Super Hot

Adresa ta de email nu va fi publicată.