Metode de Plată – Neteller (Portofel Electronic / eWallet)

Neteller este un portofel electronic foarte popular în rândul jucătorilor de cazino online din țara noastră. Acest eWallet este considerat ca fiind una din cele mai sigure metode de plată pe care le poți folosi la ora actuală în lume pentru a plăti online. Mulțumită modalității de criptare bazată pe coduri de 256 de biți, toate informațiile aferente transferurilor pe care tu le inițiezi sunt păstrate în siguranță, departe de ochii celor care le-ar putea folosi într-un mod ilegal. 

Atunci când folosești aplicația mobilă a celor de la Neteller, ai oportunitatea de a te bucura de o mulțime de măsuri de siguranță. În primul rând, deblocarea folosind datele biometrice îți asigură faptul că nimeni nu va putea efectua tranzacții în numele tău. Totodată, atunci când inițiezi o tranzacție prin intermediul contului tău Neteller, va trebui să treci, mai întâi, de procedura 3DS. Prin intermediul acestui sistem de securitate, ți se va genera în mod automat un cod de 6 (șase) cifre, care îți va fi transmis prin SMS. Pentru a finaliza tranzacția, va trebui să introduci acest cod și să confirmi transferul. 

Totodată, toate transferurile pot fi monitorizate în timp real. Multumita bazei de date, vei putea observa de fiecare dată când se face o modificare a contului tău. Ai inițiat o tranzacție? O poți urmări folosind codul (I.D.-ul) transferului. Spre deosebire de alte metode de plată, cu Neteller știi întotdeauna unde sunt banii tăi. 

Comisioane și Taxe atunci când folosești Neteller pentru Cazino Online

Utilizarea Neteller pentru plata la cazinouri online este o idee foarte bună, ținând cont de avantajele pe care acesta le oferă. Totuși, înainte de a alege acest portofel electronic ca metodă principală de plată, trebuie să cunoști totul despre taxele și comisioanele aferente fiecărei tranzacții. 

Atunci când vine vorba de depunerea fondurilor în contul tău Neteller, trebuie să știi că se percepe un comision în valoare de 2.5% din suma pe care o depui. Acest comision este valabil indiferent de sursa fondurilor. Printre cele mai populare modalități de alimentare a contului tău Neteller se numără cardurile bancare (MasterCard și VISA), Trustly și PaySafeCard.

Comisioane Neteller

 • Depunere în cont Neteller –  2.5%
 • Retragere în cont Neteller – 0 
 • Retragere prin ATM – 1.75%
 • Retragere prin card bancar (VISA) – 7.50%
 • Retragere prin Skrill – 3.50%
 • Retragere prin transfer bancar – 10 U.S.D. (aprox. 43 de RON)
 • Deschidere cont – 0 
 • Emitere card – 10 U.S.D. / card
 • Administrare card – 10 U.S.D. / an / card
 • Schimb valutar pe card – 3.99%
 • Plată comercianți prin POS – 0
 • Plată comercianți online – 0

Atunci când vine vorba de retragerea sumelor de bani pe care le-ai câștigat la jocuri de noroc în format digital în țara noastră, Neteller este o variantă bună. Totuși, există anumite comisioane pe care trebuie să le iei în considerare, întrucât acestea îți reduc câștigurile. Costul retragerii de bani din contul tău de jocuri de noroc în contul tău Neteller este de 0 EUR. Totuși, din momentul în care retragi banii din contul Neteller într-o altă modalitate de plată, lucrurile se complică puțin.

Dacă retragi prin intermediul unui transfer bancar (direct în cont deschis în țara noastră), va trebui să plătești o taxă în valoare de 10 U.S.D. (aproximativ 43 de RON). Totuși, o alternativă bună este să retragi prin intermediul unui card bancar. Cardurile VISA sunt singurele acceptate de către API-ul Neteller, iar comisionul se ridică la 7.50% din suma pe care o retragi. 

În cazul în care vrei să retragi din contul Neteller într-un cont Skrill, comisionul scade până la valoarea de 3.50% din suma pe care o transferi. Așadar, acesta este un mod bun de a economisi bani. O alternativă bună este cardul fizic de tip prepaid oferit de Neteller. Însă vom ajunge la acest aspect în secțiunile ulterioare. 

Cum deschizi un cont Neteller?

Deschiderea unui cont Neteller este o procedură foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma oficială a companiei și să aplici pentru un cont valid. În partea dreaptă a site-ului vei găsi butonul Register. După apăsarea acestui buton, ți se va deschide interfața de înregistrare. 

În cadrul acestei pagini va trebui să introduci câteva date personale, inclusiv nume, prenume, adresă de e-mail și adresa. Aceste informații vor fi confirmate, ulterior, prin intermediul procesului de verificare a identității (similar K.Y.C. la cazinouri online). Acest proces funcționează cu ajutorul fotocopiilor unor documente care sunt emise de o autoritate guvernamentală recunoscută. 

Așadar, pentru a îți valida contul tău Neteller va trebui să trimiți prin intermediul platformei câte o poză cu buletinul de identitate (B.I. / C.I.) și un extras de cont pe numele tău. Alternativ, poți trimite o poză cu permisul de conducere (orice categorie). În locul extrasului de cont, vei putea trimite o poză cu o factură de utilități emisă pe numele tău. Scopul acestui proces este acela de a confirma informațiile pe care le-ai furnizat pe timpul înregistrării. De asemenea, extrasul de cont are rolul de a confirma metoda de plată pe care o folosești, astfel încât furnizorul de servicii să se asigure că nu folosești un card de credit furat. Un ultim aspect face referire la adresa ta curentă, fapt verificat cu ajutorul facturii de utilități sau buletinului de identitate.

Cât costă deschiderea unui cont nou?

Dacă te-ai decis să îți deschizi un cont nou de Neteller, poți face asta în mod complet gratuit. Activarea contului nu te costă nimic, iar pentru a îți valida informațiile nu e nevoie de nicio plată efectuată în prealabil. Așadar, deschiderea unui cont Neteller te costă 0 RON. Totuși, situația se schimbă puțin atunci când decizi să emiți un card fizic de tip prepaid Neteller. 

Card Neteller Prepaid în România

În cazul în care vrei să retragi banii direct dintr-un bancomat (ATM), poți face asta cu ajutorul unui card preplătit emis de Neteller. Acest card poate fi emis contra unei sume de 10 U.S.D. În situația în care cardul tău este deteriorat (sau distrus), poți solicita emiterea unui nou cont. Totuși, va trebui să plătești din nou taxa de emitere în valoare de 10 U.S.D.

Cardul este unul convențional, cu facilitate de plată contactless, cu ajutorul căruia poți retrage bani de la orice bancomat din lume. Totuși, ține cont de faptul că în țara noastră nu există, la momentul actual, bancomate care să îți permită să retragi EUR (Euro) sau U.S.D. (Dolari Americani). Singura variantă este la ATM-urile ING, însă doar clienții acestei bănci care folosesc un card MasterCard emis sub egida acestei organizații pot retrage bancnote Euro. 

Bonusuri și Oferte la Depunerea prin Neteller

La fel ca în cazul altor portofele electronice, Neteller nu este cea mai bună alegere dacă îți dorești să profiți de bonusurile de bun venit. Multe cazinouri din țara noastră nu permit clienților să revendice sumele creditate sub formă de bonus pentru prima depunere. 

Pentru a putea profita la maxim de promoțiile, ofertele și bonusurile puse la dispoziția clienților de diferite platforme de jocuri de noroc online din țara noastră, îți recomandăm insistent să citești cu foarte mare atenție Termenii și Condițiile aferente fiecărei promoții. 

Retrageri Cazino Online cu Neteller – Timp de Așteptare și Comisioane

Dacă te-ai decis să folosești Neteller pentru a retrage banii pe care îi câștigi la cazinouri online, trebuie să știi că timpul de procesare este foarte mic. Așadar, vei obține acces rapid la banii tăi, însă va trebui să plătești anumite comisioane care sunt relativ mari, în comparație cu alte metode de plată.

Spre exemplu, dacă retragi 100 de EUR prin intermediul Neteller, va trebui să plătești un comision în valoare de 7.50 EUR pentru retragerea prin card bancar. Așadar, taxele în valoare de 7.50% justifică în mod evident timpul de procesare foarte mic.

Partea bună este că vei obține acces la toți banii pe care i-ai câștigat în doar câteva ore, indiferent de momentul în care soliciți retragerea. De exemplu, dacă soliciți o retragere la ora 12:00, banii nu ar trebui să întârzie mai mult de ora 16:00. Timpul de așteptare mic vine cu un anumit cost. Așadar, trebuie să te gândești foarte bine care sunt prioritățile tale atunci când joci la jocuri de noroc online: retrageri rapide sau comisioane mici.

Concluzie – Neteller pentru Cazino Online

În concluzie, Neteller este o modalitate de plată potrivită pentru cei care își doresc să primească banii câștigați din jocuri de noroc desfășurate în format digital în țara noastră. Totuși, viteza de procesare uimitoare vine cu un preț: comisioane de până la 7.50% din suma pe care o transferi.

De asemenea, te rugăm să ai în vedere că prevederile O.U.G. emisă în anul 2015 la recomandarea reprezentanților Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (O.N.J.N.) și Agenției Naționale de Administrare Fiscală (A.N.A.F.). Așadar, fiecărei tranzacții pe platformele de jocuri de noroc online menită să alimenteze contul tău trebuie comisionată cu 2% din suma depusă.

To top